Ingredience:

Příprava:

Na talíř dáme hermadur, zalijeme ho loupanými rajčaty (pozor na přetékající talíř) a vše posypeme kousky debrecínské pečeně. Ohříváme v mikrovlnné troubě do té doby, než se začne hermadur roztékat. A můžeme podávat.

Při konzumaci se hermadur rozteče a smísí s šťávou z loupaných rajčat. Ta budou krásně neohřátá. Po celou dobu hodování vašim nozdrám bude velebit specifická nahnilá vůně hermaduru.

V polovině doporučuji jídlo spláchnout do záchodu, abyste měli lepší degustační zážitek. Vylepšit lze samozřejmě i poblitím se.

Dobrou chuť.


««« Předchozí text: Večerní Následující text: Bez názvu 2 »»»


Plusni to!

Ukaž článek kámošům!

Tweetuj!

Středa 18. 02. 2015, 20.24 | Adrenalin | 198x přečteno



comments powered by Disqus