Ingredience: Těstoviny Kečup Hořčice Tatarka 0,5 farmářčiny klobásy Díl sýru Želetava, co máte dva měsíce v lednici

Postup:

  1. Uvaříme těstoviny a zcedíme, pak vrátíme do hrnce
  2. Naházíme do nich na kostičky nakrájenou farmářčinu klobásu
  3. Zalijeme kečupem (množství dle uvážení)
  4. Zalijeme hořčicí (množství dle uvážení)
  5. Zalijeme tatarkou (množství dle uvážení)
  6. Vhodíme sýr
  7. Vše dobře promícháme
  8. Dobrou chuť a nezvednutý kýbl

Poznámka: Doporučujeme jíst teplé, protože za studena se zvyšuje pravděpodobnost nechtěného vrhu. Dle potřeby postupně ohříváme v mikrovlnné troubě.

obrazek obrazek obrazek

««« Předchozí text: Rakoviňák & spol. – chutná volská oka Následující text: Sýrová mňamka »»»


Plusni to!

Ukaž článek kámošům!

Tweetuj!

Pátek 24. 04. 2015, 17.45 | Foto, Mňamky | 144x přečteno



comments powered by Disqus