Chcete-li ochutnat poslední výstřelek české gastronomie, udělejte si výlet do Prahy. Neznáte-li cestu, jděte za nosem. A to doslova, už u Úval ucítíte povědomou vůni připáleniny. Vězte, že tak chutného pokrmu se na vás nedostane*, a proto zde uvádím recept k jeho ukuchtění.

*protože je radno ho ihned uzavřít do neprodyšného pytle a hodit na nejbližší skládku.

tavenakove-fondue-nahled

Ingredience:
- kečup (UD aneb univerzální dochucovadlo)
- hranolky
- tavený sýr

Postup:

  1. Představte si sýrové fondue nahřívané plamenem čajové svíčky, do kterého namáčíte hranolky a dochucujete rajčatovou omáčkou.
  2. Najděte hranolky Tesco Value 2 kg, které máte v lednici beztak už půl roku netčené a těšte se na tu dobrotu
  3. Zapněte troubu a hoďte hranolky na pekáč.
  4. Do hrnce naházejte tavený sýr (rozbalený) a ten též šoupněte do trouby
  5. Jděte na Facebook
  6. Vzpomeňte si na žrádlo
  7. Pokývejte hlavou na srozumněnou a zamíchejte taveňákem, který se zatím vůbec neroztekl
  8. Opakujte asi šestkrát
  9. Až zjistíte, že se taveňák začíná roztékat, nenechte se vyvést z míry tím, že s připéká na dno hrnce.
  10. Až teď. Zběsile míchejte, ale zjišťujte, že to prostě nemá cenu.
  11. Přemýšlejte chvíli o možnosti mikrovlnné trouby, ale pak si to při pohledu na kovový hrnec rozmyslete. On přece ten taveňák není tak špatný sám o sobě.
  12. Hranolky nechte ještě chvíli sušit v troubě a vyndejte je.
  13. No, dobře, taveňák je teda hnůj. Napravte to ÚDéčkem.
  14. Podávejte téměř studené.

««« Předchozí text: Your personality Následující text: Tavený hermoš s chlebem »»»


Plusni to!

Ukaž článek kámošům!

Tweetuj!

Středa 23. 09. 2015, 22.44 | Mňamky, Návody | 225x přečteno



comments powered by Disqus