Samozvaný mistr kulinářského umění přichází s další dobrotou. Zahoďte za hlavu stereotypní vaření a poddejte se intuici. Pusťte si meditační písně na otevření čaker plus rozšíření merdiánů a zapněte sporák.

chlebajzna-nahled

Ingredience

  • lámavý chleba z dopékárny
  • několik vajec
  • sůl

Postup

  1. Nakvedlejte vejce
  2. Když máte sůl, tak ji přidejte, když nemáte, vykašlete se na to
  3. Uřízněte pár krajíců chleba
  4. Nadávejte, že se to láme
  5. Až bude mít chléb díry jako prkno v kadibudce, obalte to
  6. Osmažte to
  7. Pokývejte hlavou a zbytek vejce osmažte jako placku
  8. Placku dejte elegantně navrch
  9. Podáváme nejlépe za studena

««« Předchozí text: Archiv pionýrských kronik Následující text: Dopis »»»


Plusni to!

Ukaž článek kámošům!

Tweetuj!

Úterý 22. 12. 2015, 17.04 | Mňamky, Návody | 149x přečteno



comments powered by Disqus