V českém podání kvalitní francouzské rohlíky zvládnou vyrobit jen obchodní řetězce typu Albert ala hnojník nebo třeba Tesco alias ztobychsefaktzeblil. Dobré je ponechat v regálu uležet dobré 4 dny, protože jinak není těsto lámavé a řádně oschlé. Páreček musí být scvrklý a nejlépe tvrdý. Stejně tak kečup musí být poněkud olezlý, jinak je celá věc o ničem.

Francouzský rohlík si však díky mojí kuchařce můžete ukuchtit pohodlně doma. Rychle, levně a kvalitně!

francouzsky-rohlik-nahled

Ingredience

  • párek
  • toastový chleba, nebo jiné pečivo (jakékoli)
  • plátek sýra (nejlépe roztékající se)
  • UD (univerzální dochucovadlo – kečup)

Postup

  1. na pečivo flákněte sýr
  2. přidejte párek
  3. protáčejte mikrovlnkou do doby, než se sýr rozteče tak, aby uchytil párek
  4. zalijte UD
  5. vychutnávejte za úhybných pohledů vaší eko-bio-zdravě-živené spolubydlící

««« Předchozí text: Zima Následující text: PROBLEM »»»


Plusni to!

Ukaž článek kámošům!

Tweetuj!

Sobota 5. 03. 2016, 19.03 | Mňamky, Návody | 176x přečteno



comments powered by Disqus