Opouštíte-li domácnost na delší čas anebo rovnou nafurt, je pro vás ideální následující recept. Jedná se o pokrm typu „codůmdá“ nebo též „zbytkáč“.

Ingredience:

  • vejce
  • paštika
vejce-s-hovnem-nahled

Postup:

  1. Před odjezdem nakoukněte do špajzu.
  2. Nic tam nebylo? V pořádku. Je možné pokračovat.
  3. Prohlédněte šuple se sladkostma
  4. Nic? V pořádku.
  5. Mrkněte kamkoli jinam.
  6. V lednici jste našli dvě zapomenutá vajíčka a otevřenou paštiku z data „bůhvíkdy“?
  7. Skvělé, dejme se do toho.
  8. Rozklepněte vejce na nerozehřátou pánev
  9. Trvá to dlouho, než se rozehřeje, co? Běžte kouknout na Facebook.
  10. Vyskočte ze židle a utíkejte do kuchyně.
  11. Chytlo se to k pánvi, což?! Ch che che!
  12. Naházejte tam paštiku. Zajistí vydatnost pokrmu.
  13. Komentujte, že to vypadá jak hovno a nechte dosmažit vejce.
  14. Můžete podávat. Doporučuji jíst sám, jinak si vysloužíte pochybné pohledy ostatních.

««« Předchozí text: Transparentní hot d(r)ogy Následující text: Cesta Praha – Liberec »»»


Plusni to!

Ukaž článek kámošům!

Tweetuj!

Středa 8. 06. 2016, 22.03 | Mňamky, Návody | 146x přečteno



comments powered by Disqus