Dobrůtka z nudlí

Recept je poměrně jednoduchý. Zvládnou ho i muži. Nejlépe pokrm uvaří ti, co pravidelně a často hulí, lidé s pokročilou sklerózou či jinak narušenou krátkodobou pamětí, neboť je třeba rychle zapomenout, že vařím. Pak už to jde snadno.

Ingredience

  • Nějaký těstoviny, třeba nudle
  • Voda
  • Žida červená omáčka (třeba Albert Quality, ale může bejt i Tesco Value a podobně)
  • Sýr (doporučuji Eidam 5 %, víc se nevyplatí)

Postup

  1. Dejte vařit nudle (zapomeňte osolit vodu)
  2. Dáchněte si
  3. Usněte (jen napůl)
  4. Probuďte se a zapomeňte na vaření
  5. Jděte ledabyle pro kohoutkovou vodu do sklenice, páč je vedro jaksviň
  6. Zjistěte, že vaříte
  7. Podivte se
  8. Usmějte se, protože se vám povedlo, aby těstoviny získaly svou mazlavost a jemnou chuť
  9. Slijte zbytky vody (ale taky nemusíte, v týhle fázi je to fakt jedno)
  10. Vyklopte to na talíř a zalijte červenou omáčkou (jediná dobrá věc z jídla, tak pozor, ať to nesmícháte)
  11. Nastrouhejte tam spolu se svýma slzama sejra
  12. Dobrou chuť. Ideální je sníst nejdřív omáčku, vychutnat si ji a pak se pustit do „spolknutí žáby“.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.