Francouzský rohlík

V českém podání kvalitní francouzské rohlíky zvládnou vyrobit jen
obchodní řetězce typu Albert ala hnojník nebo třeba Tesco alias
ztobychsefaktzeblil. Dobré je ponechat v regálu uležet dobré 4 dny,
protože jinak není těsto lámavé a řádně oschlé. Páreček musí být
scvrklý a nejlépe tvrdý. Stejně tak kečup musí být poněkud olezlý,
jinak je celá věc o ničem.

Francouzský rohlík si však díky mojí kuchařce můžete ukuchtit
pohodlně doma. Rychle, levně a kvalitně!

francouzsky-rohlik-nahled

Ingredience

  • párek
  • toastový chleba, nebo jiné pečivo (jakékoli)
  • plátek sýra (nejlépe roztékající se)
  • UD (univerzální dochucovadlo – kečup)

Postup

  1. na pečivo flákněte sýr
  2. přidejte párek
  3. protáčejte mikrovlnkou do doby, než se sýr rozteče tak, aby
    uchytil párek
  4. zalijte UD
  5. vychutnávejte za úhybných pohledů vaší eko-bio-zdravě-živené
    spolubydlící

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.