Hrany s mletým masem a hrachem

Ingredience

  • Mleté maso
  • Hranolky ke smažení
  • Kečup
  • Tatarka
  • Hrách

Postup

  1. Hranolky na smažení upečte v troubě
  2. Osmažte hrách (ideálně trochu připalte, ať je pořádně oschlej
  3. Mletý maso buďte líní rozmrazit, ale prdněte to na pánev a rozsekejte tím dřevěným, čím se míchá (to druhý než vařečka)
  4. Nazdobte na talíř
  5. Podávejte s trochou kečupu a s tatarkou
  6. Hotovo, šmytec za půl hoďky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..