Klobáska jako od dědečka

Hele, je to dost jednoduchý pokrm a nedá se tam moc co zkazit. Takže jdeme NATO.

 

Ingredience

  • klobása (asi jakákoli)
  • Olej (tak 5 litrů)
  • Vejce
  • 3500 druhů koření

Postup

  1. Rozkroj klobásu napůl
  2. Vylej co nejvíc oleje na pánev (ideálně tu velkou a hlubokou, jak maj Asiati, ať se ho tam vejde co nejvíc)
  3. Rozehřej olej jak blbec
  4. Prdni vejce bez kořápky na pánev
  5.  Přihoď klobásu
  6. Zasypej to kořením, nejvíc dej oregána
  7. Nech to vybublat a vyprskat
  8. Hotovo

Jasný a rychlý jak facka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..