Recept je poměrně jednoduchý. Zvládnou ho i muži. Nejlépe pokrm uvaří ti, co pravidelně a často hulí, lidé s pokročilou sklerózou či jinak narušenou krátkodobou pamětí, neboť je třeba rychle zapomenout, že vařím. Pak už to jde snadno.
Ingredience
- Nějaký těstoviny, třeba nudle
- Voda
- Žida červená omáčka (třeba Albert Quality, ale může bejt i Tesco Value a podobně)
- Sýr (doporučuji Eidam 5 %, víc se nevyplatí)
Postup
- Dejte vařit nudle (zapomeňte osolit vodu)
- Dáchněte si
- Usněte (jen napůl)
- Probuďte se a zapomeňte na vaření
- Jděte ledabyle pro kohoutkovou vodu do sklenice, páč je vedro jaksviň
- Zjistěte, že vaříte
- Podivte se
- Usmějte se, protože se vám povedlo, aby těstoviny získaly svou mazlavost a jemnou chuť
- Slijte zbytky vody (ale taky nemusíte, v týhle fázi je to fakt jedno)
- Vyklopte to na talíř a zalijte červenou omáčkou (jediná dobrá věc z jídla, tak pozor, ať to nesmícháte)
- Nastrouhejte tam spolu se svýma slzama sejra
- Dobrou chuť. Ideální je sníst nejdřív omáčku, vychutnat si ji a pak se pustit do “spolknutí žáby”.