V českém podání kvalitní francouzské rohlíky zvládnou vyrobit jen
obchodní řetězce typu Albert ala hnojník nebo třeba Tesco alias
ztobychsefaktzeblil. Dobré je ponechat v regálu uležet dobré 4 dny,
protože jinak není těsto lámavé a řádně oschlé. Páreček musí být
scvrklý a nejlépe tvrdý. Stejně tak kečup musí být poněkud olezlý,
jinak je celá věc o ničem.
Francouzský rohlík si však díky mojí kuchařce můžete ukuchtit
pohodlně doma. Rychle, levně a kvalitně!
Ingredience
- párek
- toastový chleba, nebo jiné pečivo (jakékoli)
- plátek sýra (nejlépe roztékající se)
- UD (univerzální dochucovadlo – kečup)
Postup
- na pečivo flákněte sýr
- přidejte párek
- protáčejte mikrovlnkou do doby, než se sýr rozteče tak, aby
uchytil párek - zalijte UD
- vychutnávejte za úhybných pohledů vaší eko-bio-zdravě-živené
spolubydlící