Hambáč ala japonská čtvrť

Ingredience

  • Houska (nebo žemle?) na burger
  • Mleté maso
  • Pepř, sůl
  • Tatarka
  • Kečup
  • Hořčice
  • Cibule
  • Rajče
  • Sýr (nemusí být, jste-li vegani)

Postup

  1. Osmahněte cibuli na cibulové kroužky. Nezapomeňte ji spálit.
  2. Rozřízněte housku a polijte jí všemi dochucovadly, co máte.
  3. Opráskněte mleté maso a okořeňte ho. Nechte ho tam tak o 5 minut déle, než obvykle.
  4. Mezitím dejte na housku nakrájené rajče, sýr a salát.
  5. Těšte se z toho, že si za chvíli pochutnáte.
  6. Spalte maso.
  7. Snažte se to černé okrájet tak vehementně, že se vám to celé rozpadne. Ideální je k tomu použít třeba samurajskou katanu.
  8. Rozplačte se a s tím, co zbylo dělejte, co chcete.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..