Ingredience
- Houska (nebo žemle?) na burger
- Mleté maso
- Pepř, sůl
- Tatarka
- Kečup
- Hořčice
- Cibule
- Rajče
- Sýr (nemusí být, jste-li vegani)
Postup
- Osmahněte cibuli na cibulové kroužky. Nezapomeňte ji spálit.
- Rozřízněte housku a polijte jí všemi dochucovadly, co máte.
- Opráskněte mleté maso a okořeňte ho. Nechte ho tam tak o 5 minut déle, než obvykle.
- Mezitím dejte na housku nakrájené rajče, sýr a salát.
- Těšte se z toho, že si za chvíli pochutnáte.
- Spalte maso.
- Snažte se to černé okrájet tak vehementně, že se vám to celé rozpadne. Ideální je k tomu použít třeba samurajskou katanu.
- Rozplačte se a s tím, co zbylo dělejte, co chcete.