Rubriky
Foodporn

Havířské hrany

Ingredience

  • Hranolky
  • (Olej)
  • Možno využít UD (univerzální dochucovadlo – kečup)

Postup

  1. Mražené Albert hranolky hoďte na pekáč do rozpálené trouby.
  2. V případě nějaké bezprostřední potřeby pocákejte olejem. Je jedno, jaký to bude. Pro mě za mě třeba palmáč.
  3. Jděte se vykoupat, podívat se na film, pracovat či cokoli mimo dosah kuchyně.
  4. Až na kuchyni zapomenete, je pravý moment se někdy probrat a podívat se na doutnající dvířka od trouby a po otevření si vysmradit celý byt včetně ložnice.
  5. Dobrodružný zážitek jistě může zajistit i požární hlásič.
  6. Servírujeme rovnou na plechu z trouby.
  7. Údajně se tento pokrm dá využít i jako palivo. Jde o ekologičtější alternativu k dřevěnému uhlí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..