Hermoš na loupáku s mákem

Když máš chuť na slaný i na sladký zároveň, je tohle tou nejlepší možnou volbou. Navíc za pár šupů a nažereš se z toho parádně tak, že to na večeři stačí.

Ingredience:

  • Hermelín (ale takovej ten eko bio parádní)
  • Loupák s mákem

Postup:

  1. Vezmi ekobiolahodnej plesnivej sýr hermelínovského typu.
  2. Hoď to na rošt na oheň v alobalu (stačí takový ten, ve kterém je to obalené už z obchodu).
  3. CHvíli čekej, než to bude měkké, nebo než začne hořet ten obal.
  4. Hoď to na makový loupák.
  5. Můžeš podávat. Dobrou chuť.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..