Rubriky
Foodporn

Kuchařina, to je věda aneb humusácká patlanice

Ingredience: Těstoviny Kečup Hořčice Tatarka
0,5 farmářčiny klobásy Díl sýru Želetava, co máte dva měsíce
v lednici

Postup:

  1. Uvaříme těstoviny a zcedíme, pak vrátíme do hrnce
  2. Naházíme do nich na kostičky nakrájenou farmářčinu klobásu
  3. Zalijeme kečupem (množství dle uvážení)
  4. Zalijeme hořčicí (množství dle uvážení)
  5. Zalijeme tatarkou (množství dle uvážení)
  6. Vhodíme sýr
  7. Vše dobře promícháme
  8. Dobrou chuť a nezvednutý kýbl

Poznámka: Doporučujeme jíst teplé, protože za studena se zvyšuje
pravděpodobnost nechtěného vrhu. Dle potřeby postupně ohříváme
v mikrovlnné troubě.

obrazek obrazek obrazek

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..