Ingredience:
- Hermadur
(smradlavý hermelín) (ve slevě) - Loupaná
rajčata Tesco value (ve slevě) - 10 dg debrecínské pečeně
Příprava:
Na talíř dáme hermadur, zalijeme ho loupanými rajčaty (pozor na
přetékající talíř) a vše posypeme kousky debrecínské pečeně.
Ohříváme v mikrovlnné troubě do té doby, než se začne hermadur
roztékat. A můžeme podávat.
Při konzumaci se hermadur rozteče a smísí s šťávou z loupaných
rajčat. Ta budou krásně neohřátá. Po celou dobu hodování vašim nozdrám
bude velebit specifická nahnilá vůně hermaduru.
V polovině doporučuji jídlo spláchnout do záchodu, abyste měli lepší
degustační zážitek. Vylepšit lze samozřejmě i poblitím se.
Dobrou chuť.
Napsat komentář