Poblita

Ingredience:

Příprava:

Na talíř dáme hermadur, zalijeme ho loupanými rajčaty (pozor na
přetékající talíř) a vše posypeme kousky debrecínské pečeně.
Ohříváme v mikrovlnné troubě do té doby, než se začne hermadur
roztékat. A můžeme podávat.

Při konzumaci se hermadur rozteče a smísí s šťávou z loupaných
rajčat. Ta budou krásně neohřátá. Po celou dobu hodování vašim nozdrám
bude velebit specifická nahnilá vůně hermaduru.

V polovině doporučuji jídlo spláchnout do záchodu, abyste měli lepší
degustační zážitek. Vylepšit lze samozřejmě i poblitím se.

Dobrou chuť.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..