Smažák s kmínovou polevou

Poprosil jsem bratra, aby uvařil nějakou mňamku k obědu. K mému
nepřekvapení dosahuje obdobných kuchařských kvalit jako já. Uvařil
skvělý smažák, na který by koukali i v Mc Donald’s (ano, Mc
Smažák hadr).

smazak-s-kminouvou-polevou-nahled

Ingredience

  • blok eidamu 30 % (možno použít méně procent sýra, více plastu)
  • brambory
  • kmín
  • voda
  • strouhanka
  • hladká mouka
  • vejce

Postup

  1. Ukrojte z velkého kvádru plátek sýra nerovným řezem
  2. Obalte ho v trojobalu (vejce, strouhanka, mouka – pořadí je v tomto
    případě asi fuk)
  3. Dejte vařit brambory
  4. Hoďte obalený sýr na pánev a osmažte to
  5. No tak to teče, bóže…
  6. Do brambor nasypte tak půl kila kmínu na jednu
  7. Podávejte stylem, že na talíř dáte rozteklý smažák, vedle vysypete
    brambory a vše zalijete vodou s kmínem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..