Těstovinová prasečina

Mistr šéfblitkař přináší nový luxusní pokrm pro fajnkumštýry!

prasecina-nahled

Ingredience:

  • těstoviny 0,5 kg
  • sýr 15–20 dg
  • šunka od kosti 15–20 dg
  • kečup

Postup:

  1. Zjistěte, že máte hlad
  2. Počkejte
  3. Pořád čekejte
  4. Zkuste jít pracovat na počítači
  5. Pokud pořád máte hlad, zkuste hrát hry
  6. Až to nevydržíte, podívejte se do lednice
  7. Zjistěte, že tam jsou jen salámy a nic pořádného, navíc ty salámy
    jsou od známého z Austrálie, kterého rodiče nechali doma přespat
  8. Vraťte se k počítači
  9. Koukněte s na donášku pizzy/burgerů
  10. Zjistěte, že je to a) drahé b) nemáte hotovost c) můžete si to
    objednat
  11. Pomalým, plouživým pohybem se vraťte k lednici
  12. Zjistěte, že k masu nemáte pečivo
  13. Plužte zase pryč
  14. Otočte se na podpatku a koukněte do kredence
  15. Uvařte těstoviny, co tam najdete
  16. Nařezejte na čtverečky salám, získejte 99% přesvědčení, že ty
    salámy jsou skutečně onoho známého
  17. Naházejte salám do těstovina promíchejte
  18. Přidejte nastrouhaný sýr
  19. Nechte ho roztavit se do vrstvy jak na lasagne
  20. Při pohledu na to dílo strčte hlavu do lednice a zjistěte, že pomůže
    už jen jediné, a to UD (univerzální dochucovadlo – kečup)

Dobrou chuť!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..