Havířské hrany

Hlad jak tři zmrdi ve dvě ráno po kalbě dá slušně zabrat. S ohledem na absenci čehokoli normálního k zakousnutí doma a s posmutněním nad leností si cokoli vařit nebo čekat na rozvážku restaurací typu předražená mrdka z mekáče ve chvíli, kdy nickdo jiný nefunguje, jsou havířské hrany ideálním pokrmem pro tuto slavnostní chvíli.

Ingredience

  • Hranolky
  • (Olej)
  • Možno využít UD (univerzální dochucovadlo – kečup)

Postup

  1. Mražené Albert hranolky hoďte na pekáč do rozpálené trouby.
  2. V případě nějaké bezprostřední potřeby pocákejte olejem. Je jedno, jaký to bude. Pro mě za mě třeba palmáč.
  3. Jděte se vykoupat, podívat se na film, pracovat či cokoli mimo dosah kuchyně.
  4. Snažte se nevzbudit vaši druhou polovici (pokud nejste sami).
  5. Až na kuchyni zapomenete, je pravý moment se někdy probrat a podívat se na doutnající dvířka od trouby a po otevření si vysmradit celý byt včetně ložnice.
  6. Uklidněte drahou polovičku s tím, že jste si prostě potřebovali dáchnout a ta zkurvená trouba začala během mrknutí doutnat.
  7. Dobrodružný zážitek jistě může zajistit i požární hlásič.
  8. Servírujeme rovnou na plechu z trouby.
  9. Údajně se tento pokrm dá využít i jako palivo. Jde o ekologičtější alternativu k hnědému uhlí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..