Hnědka na banánu

Milovníci fekálií neboli koprofilové si jistě přijdou na své s tímto labužnickým receptem. Výsledek vypadá přesně tak, jak si to představíte při zamyšlením se nad tím, zda není titulek dvojsmyslný.

Ingredience

  • Banán (ovoce)
  • Čokoláda na vaření
  • Mléko
  • Kakao
  • Datlový sirup
  • Nějaký další sirup

Postup

  1. Oloupejte banán a hoďte ho na talířek. Možno nakrájet.
  2. V hrnci nechte ohřát mléko a nalámejte do něj hodně hořké čokolády.
  3. Až se čokoláda rozpustí a udělá hustou kaši, zjistěte, že to byl poslední zbytek mléka, co máte.
  4. Nechte to tak být. Vykydejte čokoládu z hrnce na banán.
  5. Pokuste se to vylepšit nazdobením pomocí datlového sirupu.
  6. Až zjistíte, že to vypadá jako kdybyste se řízli do tepny nad talířem, najděte jiný sirup, kterým to budete chtít zamaskovat.
  7. Sirup by se neměl s tím datlovým smíchat. Použe vytvořit něco, co vypadá jako močka.
  8. Narychlo vezměte kakao a zkuste to zasypat.
  9. V tom už se jistě blíží vaše návštěva, ptenciální slečna do postele či babičky. Můžeme podávat alespoň s hezky naservírovaným ubrouskem.

2 komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..